Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Membrii Colegiului Judeţean de Oficiali Caraş-Severin, apreciaţi la nivel naţional.

Pasionaţii sportului cu motor din judeţul Caraş-Severin, membri ai Colegiului Judeţean de Arbitri, au avut o activitate bogată şi în anul 2011. Iar marea lor satisfacţia a fost aceea că sub „bagheta“ lor nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave. Dovadă profesionalismul lor, pregătirea pe care o stăpânesc în privinţa concursurilor automobilistice, de viteză în coastă dar şi raliuri.

Concret, în 2011, 15 dintre oficiali au fost delegaţi la Campionatul Naţional de Raliuri, „Cupa Aradului“ şi la Campionatul Naţional de Automobilism Viteză în Coastă, Cupa Reşiţa. Apoi, trei dintre membrii A.J.A. Caraş-Severin au fost solicitaţi să oficieze la etapele Campionatului Naţional de Automobilism Viteză în Coastă de la Rânca, judeţul Gorj.

„O altă satisfacţie a noastră a fost prezenţa la „Cupa Franzdorf Polaris C.A.T.V.-Quad Side-By-Side“, unde arbitrajul a fost asigurat în totalitate de C.J.A. Caraş-Severin, o primă etapă şi o primă reuşită, ne-a precizat Aloisiu Schmelas, preşedintele colegiului judeţean. Vreau să apreciez şi colaborarea foarte bună, în acest sens, cu Primăria Văliug“.

Referitor la activitatea anului 2012, Aloisiu Schmelas a completat: „Din luna februarie a.c. vom începe cursurile de pregătire, cu regulamentele în vigoare, pentru examenele de atestare. Avem în vedere atragerea de noi arbitri în cadrul colegiului, avizarea legitimaţiilor pentru 2012 şi revizuirea materialelor existente în dotare, pentru anul competiţional în curs“.

Adaugă comentariu