Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) invită studenții originari din județul Caraș-Severin, cu studii în România sau străinătate, să se înscrie la cea de-a V-a ediție a Concursului Premiile LSRS pentru Excelență Academică, precum și la Gala Studenților Români din Străinătate 2014.

Această competiție este deschisă tuturor studenților români care au studiat în țară sau în străinătate în anul universitar 2012-2013 și care au rezultate deosebite pe plan academic sau extracuricular. În finala precedentei ediţii a acestui concurs a ajuns şi Simina Valentina Roată, din Băile Herculane, care a concurat la categoria Erasmus.

Simina, care acum urmează cursurile de masterat ale facultății King’s College, MSc Accounting, Accountability and Financial Management din Londra, ne spune: „Faptul că am fost printre cei zece finaliști la categoria Erasmus mi-a dat o încredere nemaipomenită în parcursul meu și cu siguranță reprezintă o distincție de care sunt mândră. E un prilej nemaipomenit pentru studenți să își vadă realizările și planurile de viitor alături de ale altor studenți ambițioși, pe care îi admiră și, mai ales, să fie considerați un «motiv» pentru o Românie mai bună”.

Premierea tinerilor cu rezultate deosebite va avea loc pe 8 ianuarie 2014, în București, în cadrul Galei. Candidații se pot înscrie în concurs online, iar mai multe detalii puteţi obţine de pe pagina oficială a evenimentului (gala.lsrs.ro) sau de la coordonatorul Galei, Adina Vințan (0722.697.550) sau de la vicepreşedintele-adjunct pe probleme de comunicare, Gabriela Pușcașiu (0745.888.904).

Lidia Almăjanu

Adaugă comentariu