Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Operatorul judeţean anunţă că va opri furnizarea apei potabile la Reşiţa, miercuri, 23 noiembrie, între orele 9.00 şi 22.00, la solicitarea Hidroconstrucţia. Măsura îi va afecta pe locuitorii din Govândari, Câlnic, de pe Valea Ţerovei, Calea Timişoarei, din Triaj, Moroasa II şi Lunca Pomostului (de la universitate, până în Triaj).

Întreruperea este necesară în vederea executării de lucrări la Uzina de Apă şi la rezervorul din Dealu Cerbului, ce vor fi executate de către angajaţii Hidroconstrucţia. Cetăţenilor din zonă li se recomandă să-şi facă rezerve de apă. La reluarea serviciului, apa de la robinete poate fi tulbure, motiv pentru care nu se recomandă folosirea ei decât după limpezirea completă.

5 Comments

 1. ne-am saturat!!!!!!!!!! Reply

  Nu va e rusine? In ce tara civilizata din Africa, nu mai vorbim de Europa, sa intrerupe 13 ore, ZIUA, A NU STIU CATA OARA????
  PRIMARIA, CJ se aude, chiar Hidroconstructia ia o groaza de bani si face ce vrea???
  Si mai vreti sa va votam……

  • cel care a apreciat cu minus comentariul e fie unul din „sefi”, fie unul care lucreaza ca la noi – 1-2 fac ceva, alti 5-8 stau, timpul trece, leafa merge, nu?
   si uite asa trec cele 13 ore….

 2. Apa de la chiuveta a fost transformata de catre conducatorii acestui municipiu in orice numai in apa nu !!! Pe aceasta linie le reamintesc ca apa este incolora, inodora, etc. lectie invatata in primii ani de chimie sau deja a inceput sa curga laptele in Resita ca mierea o sa vina dupa alegeri !?!?!? Intr-un oras inconjurat de atatea surse naturale de apa si cu unul dintre cele mai mari preturi la apa potabila din tara asa ceva este desprins din filmele cu prosti. Asta se intampla cand unii edili se ocupa de piata imobiliara si nu de bunastarea prostilor ce au votat !!!

  • La robinet avem una dintre cele mai bune ape din tara. Ca se mai intampla cateodata, dupa revizii, sa vina mai tulbure e altceva, sunt cazuri destul de izolate. In rest, am acasa cel mai bun indicator al calitatii apei: acvariul. Folosesc apa direct de la robinet cand schimb apa in acvariu si nu am nicio problema cu pestii, pesti care in alte conditii (apa cu tot felul de substante) sunt foarte sensibili si mor imediat.

   • Si eu am acvariu ( de aproximativ 30 de ani) de 100 de litri si apa o pun direct de la robinet prin intermediul unei instalatii de alimentare, dar in ultimile doua saptamani nu cred ca aceasta pacla alba care curge la robinet (datorata supraclorinarii) ar avea un efect benefic nu numai asupra pestilor, dar si a vegetatiei, a ecosistemului in general. Acum ceva timp, in vara anului trecut am adus apa de la un izvor din Girliste, apa „potabila” fiind la fel ca in aceasta perioada. Pun si eu o intrebare cine ar avea curaj sa-i dea unui copil mic sa bea asa ceva, sau sa-i prepare mancare ??? Asa ca nu mai lauda atata calitatea apei platita ca si cum ar fi seceta ca nu merita decat in cazul cand te simti cu musca pe caciula lucrand la vestita societate comerciala. Mai bine ati mai schimba filtrele, acele nisipuri foarte fine aduse din import si atunci nu ar mai fi necesara o supraclorinare a apei.

Adaugă comentariu