Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Alin Paleacu şi Roco Sandu nu au agreat remiza, 1-1, dintre FC Caransebeş şi FCM Reşiţa. Tehnicianul gugulanilor, Alin Paleacu, a declarat, după meci, că ar fi vrut ca elevii săi să joace slab, dar să învingă: „Nu mă interesează faptul că se spune că am făcut o partidă bună cu Reşiţa şi am luat un punct. Aş fi vrut să fac o partidă slabă şi să iau trei puncte. Nu a fost un joc foarte antrenant, dar eu zic că, după ocaziile avute, meritam să câştigăm… Mă confrunt cu nişte probleme cu care nu m-am mai întâlnit niciodată până acum. Azi am avut 11 jucători plus o rezervă… Sper însă ca până la final să reuşim să adunăm şase puncte şi să ne salvăm de la retrogradare, lucru pe care mi-l doresc foarte mult. În ceea ce priveşte partea financiară, acolo stăm mai bine, fiind achitate toate datoriile către jucători”.

Îngândurat, dar totuşi mulţumit de punctul câştigat, Roco Sandu a precizat: „A fost un meci aprig, dominat de multe ambiţii locale… Puteam câştiga, dar puteam să şi pierdem la sfârşit. Am jucat în zece oameni ultimele 25 de minute… Am avut şi ratări, pe care însă nu le poţi controla ca antrenor… Tu îi aduci până în faţa porţii… Dar nu dau în ei, au vrut, au muncit, poate se putea mai mult. Echipa locală a fost foarte ambiţioasă, pentru că am crezut că va pica fizic, dar până la urmă ambiţia a depăşit multe bariere. Un punct în deplasare e un punct câştigat”.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    „Nu poti controla ratarile atacantilor„, este o scuza puerila a unui antrenor care cauta sa scape de responsabilitatea acestui rezultat rusinos! Dar de fastacelile fundasilor, de cartonasele galbene si unul rosu incasate aiurea, de apatia elevilor sai pentru care se face direct vinovat de ce nu vorbeste antrenorul Roco Sandu? Am pornit frumos in acest retur dar rezultatul cu o echipa foarte slaba valoric si numeric strica tot ce s-a realizat pana acum. Daca in urmatoarele meciuri nu se vor obtine maximum de puncte, Roco Sandu sa ne lase….

Adaugă comentariu