Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Patru bărbaţi, printre care un angajat la Finanţele  cărăşene, au fost reţinuţi de poliţişti şi ulterior arestaţi, fiind suspectaţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie în formă agravantă. Cei patru l-au oprit pe un bărbat, l-au ameninţat cu o sabie şi i-au luat 5.000 de lei.

În cursul zilei de 30 iunie, poliţiştii reşiţeni au fost sesizaţi la numărul 112 de către Marius P., în vârstă de 35 ani, cu privire la faptul că la ieşire din Reşiţa spre Caransebeş a fost deposedat de suma de 5.000 lei.

În urma investigaţiilor efectuate şi a declaraţiilor părţii vătămate s-a constatat că, în timp ce bărbatul, împreună cu o altă persoană, se deplasa cu un autoturism, a fost interceptat de alte două autovehicule din care au coborât patru persoane. Marius P. a fost ameninţat cu o sabie, fiind deposedat de 5.000 lei, ulterior fiindu-i înapoiat telefonul mobil şi 200 de lei.

Cei patru au fost identificaţi ca fiind Silviu M., de 24 ani, Adrian F., de 23 ani, Gheorghe P., de 37 ani (angajat la DGFP Caraş-Severin) şi Florin B., de 21 ani, toţi din Reşiţa, care au fost reţinuţi de poliţişti la scurt timp după sesizarea faptei.

Faţă de suspecţi sunt efectuate cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie în formă agravantă şi au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, însă în urma prezentării suspecţilor în faţa instanţei de judecată, pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Poliţiştii au reuşit recuperarea a 2.240 de lei din valoarea prejudiciului şi au confiscat sabia pe care suspecţii au abandonat-o după săvârşirea faptei.

Adaugă comentariu