Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Prezentă la Reșița în week-end, pentru alegerile privind desemnarea candidatului PDL la președinție, prim-vicepreședintele PDL, Andreea Paul, a taxat încă o dată politicile economice ale guvernului Ponta.

Democrat-liberala a declarat într-o conferință de presă că premierul nu înțelege absolut nimic din funcționarea economiei libere, ceea ce se răsfrânge asupra investitorilor.

„Scurtcircuitele din capul lui Ponta sunt periculoase pentru România, el pune permanent în opoziție cetățeanul cu companiile private și munca cu capitalul. Măsurile bugetare luate de o stângă primitivă, centrate exclusiv pe taxare, nu rezolvă problemele, taxarea imprevizibilă alungă investitorii și sărăcește românii”, a spus Andreea Paul.

În opinia acesteia, Guvernul are opt probleme nerezolvate, pe care le-a comparat cu niște ghiulele agățate de picioarele Executivului. „Guvernul USL poartă opt ghiulele care țin România pe loc: evaziunea fiscală, creditele scumpe, corupția, populismul, instabilitatea legislativă, haosul fiscal, eșecul în absorbția banilor europeni și lipsa oricăror strategii de dezvoltare economică, strategii ce lipsesc nu doar la nivel național ci și la nivel local”, a mai afirmat prim-vicepreşedintele PDL la Reșița.

Nina Curiţa

 

1 Comment

  1. Daca CAON are timp si rabdare sa publice elucubratiile acestei doamne care a pus umarul la cheltuirea banilor fara creier, fara ratiune ( telegondola Vulcan 26 mil euro, Nabucco 23 mil euro, etc) atunci si EU am timp sa spun raspicat ca cei care au produs dezastrul vor ajunge la inchisoare, asta chiar daca ar fi sa fluture din nou steagul muncitoresc cu secera si ciocanul.

Adaugă comentariu