Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Daniel Păștean și-a exprimat speranța că în 2014 rezultatele elevilor săi vor fi bune, iar sprijinul financiar mai consistent.

Secția de judo a Clubului Sportiv Muncitorul Reșița a încheiat anul competițional cu cinci prezențe pe podium, în cadrul unei competiții internaționale de judo, desfășurate la Pecica, în județul Arad, precum și în cadrul Cupei CSM. Cupa Ligii la judo a reunit 250 de sportivi din cinci țări: Ungaria, Serbia, Croația, Cehia și România.

Întrecerea internațională s-a adresat categori de vârstă U-15, urcând pe podium Vlad Ciobanu (aur la categoria 73 kg) și Cătălin Zgârță (argint la 50 kg). La categoria U-11, în cadrul Cupei CSM, Ioana Bongiu (+48 kg) și Raul Jurjucă (50 kg) au obținut medaliile de aur, iar Andrei Barbu (42 kg) a intrat în posesia medaliei de bronz.

„Din punct de vedere al rezultatelor, anul 2013 a fost unul destul de bun, ne-a spus antrenorul Daniel Păștean. Din punct de vedere financiar, am stat însă destul de rău, să sperăm că în anul care vine o să fie mai bine. Am avut rezultate la Campionatele Naționale de copii, prin Nicolae Jurjucă, Ioana Bongiu, am avut rezultate îmbucurătoare și cu copiii în care ne punem speranțe pentru anul următor, de asemenea la diverse cupe și competiții cu caracter amical la care am reușit să participăm. Cel mai bun rezultat al anului l-a avut Cătălin Zgârță, vicecampion național și balcanic în decursul acestui an, precum și medaliat cu argint la Liga de Judo, competiție internațională cu participarea a cinci țări din Europa de Est.”

Daniel Păștean și-a exprimat speranța că în 2014 rezultatele elevilor săi vor fi bune, iar sprijinul financiar mai consistent. „În 2014 sperăm să avem rezultate la fel de bune pe plan sportiv, noi ne pregătim în continuare. Sperăm ca și pe plan financiar să ne descurcăm mai bine. Anul acesta, în afară de AquaCaraș, societatea care ne patronează, ajutoarele la competiții ne-au venit mai mult de la Consiliul Județean Caraș-Severin, cărora vrem să le mulțumim, precum și din partea a două firme particulare. Fără de care nu știu cum reușeam să ne descurcăm pe parcursul acestui an. În 2014 avem ca obiectiv medalie la categoria U-16, de asemenea să urcăm pe podium și la Campionatele Naționale de Copii. Ne-am propus să participăm și la două-trei turnee mari internaționale, de unde sperăm să ne întoarcem cu rezultate bune. De asemenea, sperăm să putem organiza a patra ediție a Cupei Semenic, la Gărâna”, a mai precizat Daniel Păștean.

Carmen Dobre

Adaugă comentariu