Caraş-Severin, Romania

OŢELU ROŞU – Un minor din Satu Mare l-a tăiat la gât cu o sticlă pe un bărbat de 30 de ani din Oţelu Roşu, fapta fiind încadrată ca tentativă de omor!Totul s-a întâmpalt azi-noapte, după ora 23, Poliția Oțelu Roșu fiind sesizată prin 112, cu privire la faptul că în centrul orașului este un scandal.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au descoperit un bărbat de 30 de ani, din Oțelu Roșu, lovit cu o sticlă în zona gâtului de un tânăr de 17 ani, din județul Satu Mare. Scandalul a fost aplanat imediat, iar victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internată.

„Trei bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, implicați în eveniment, au fost încătușați și conduși la sediul poliției în vederea audierii și stabilirii împrejurărilor în care s-a comis fapta. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin“, ne-a transmis Poliţia Caraș-Severin.

L.A.

Adaugă comentariu