Caraş-Severin, Romania

BĂILE HERCULANE – O femeie din Băile Herculane a fost sunată de către un bărbat care s-a dat drept nepotul ei şi i-a zis că a fost implicat într-un accident. Ca să cadă la înţelegere cu părinţii „victimei“, bărbatul i-a cerut să trimită bani într-un cont.

În cursul zilei de 6 februarie a.c., o femeie a sesizat poliţia cu privire la faptul că a fost înşelată. Femeia a fost apelată pe telefon de către un bărbat ce s-a recomandat a fi nepotul său şi i-a spus că a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia o fetiţă de 10 ani a fost rănită şi are nevoie de bani pentru a se înţelege cu părinţii acesteia.

La câteva minute femeia a fost apelată de un „avocat“, care i-a cerut să depună într-un cont banii. A urmat un alt apel telefonic pentru mai mulţi bani, pentru că „s-a agravat starea de sănătate a fetiţei“. Victima a luat legătura cu nepotul şi a aflat adevărul. Cu ocazia cercetărilor efectuate a fost identificat bărbatul care a sunat, acesta fiind Nicu H., în vârstă de 23 ani, din Galaţi.

Adaugă comentariu