Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Luptătoarea Alina Vuc a primit joi, 27 decembrie, titlul de „Cetățean de Onoare al Județului Caraș-Severin”, într-o manifestare organizată de Consiliul Județean.

„Din cauza programului încărcat al Alinei, am ales ca decernarea acestui titlu să o facem joi, 27 decembrie. Poate că acest lucru nu este întâmplător, în an centenar, după sărbătorile de Crăciun. Mă bucur că ne-am întâlnit pentru a decerna acest titlu probabil celei mai bune luptătoare din istoria acestui sport”, a declarat Silviu Hurduzeu, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

„Despre Alina sunt foarte multe de spus. În numele Federației Române de Lupte îmi revine onoarea și plăcerea de-a spune câteva cuvinte despre un sportiv exceptional. Alina a făcut primii pași către marea performanță la CSM Reșița, iar ca sportivă a avut o ascensiune extrem de frumoasă datorită talentului, seriozității și mai ales datorită îndrumării permanente a antrenorului Nicolae Constantin. S-a evidenția succesiv la toate categoriile de vârstă la care a participat, dovadă fiind medaliile pe care le-a cucerit la campionatele continentale și mondiale. Printre multe altele, a reușit să câștige prima medalie din istoria României la un campionat mondial de seniori. În consecință, deține cea mai mare performanță a tuturor timpurilor la lupte feminine”, a declarat Alin Grigore, secretarul Federației Române de Lupte.

Campioana Alina Vuc a spus: „Aș dori să-i mulțumesc președintelui Silviu Hurduzeu și întregului Consiliu Județean pentru acest titlu. Sunt foarte mândră de acest titlu și de asemenea, aș dori să-i mulțumesc antrenorului Nicolae Constantin și familiei mele. Sper că voi reprezenta în continuare cu mândrie județul Caraș-Severin”.

Adaugă comentariu