Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa de fotbal feminin și-a consolidat poziția a IV-a în clasamentul Ligii a II-a. ACS Banat Girls Reșița a câștigat ultimele două partide la masa verde (scor 3-0), deoarece fie adversarele nu s-au prezentat la meci (CS Ineu), fie n-au reușit să asigure asistența medicală (Olimpia 2 Cluj Napoca).

„Ne-am dorit să jucăm meciul cu Olimpia 2 Cluj Napoca, deoarece deplasarea a fost lungă. De aceea am și disputat o partidă amicală. Am obținut trei puncte nemuncite și nu putem spune că am sărit în sus de bucurie. Aceste trei puncte ne asigură locul patru, ceea ce este mai mult decât bine pentru primul an în Liga a II-a. La fiecare meci am rulat foarte multe jucătoare și am încercat să găsesc cea mai bună formulă pentru fotbalistele noastre. Am văzut cel puțin trei fete care s-au impus în echipă. Trebuie să le dăm în continuare încredere, să muncim mai mult, să ne întărim puțin lotul, iar la anul sigur vom face o figură mai frumoasă. Suntem o echipă tânără, fără experiență, iubim ceea ce facem și spun eu că vom avea un viitor frumos. Sunt sigur că la anul vom avea încă două fete la loturile naționale. Vreau să-mi felicit jucătoarele pentru parcursul din retur. Mai avem un singur meci de disputat, iar apoi ne vom axa pe turneul de fotbal, care va avea loc pe 11 mai și va fi organizat de clubul nostru împreună cu Vest Sport Academy la Sala Polivalentă din Reșița. La acest turneul vor participa cele mai bune echipe de futsal din țară”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.

Ultimul meci din Liga a II-a din acest sezon pentru fotbaliste va fi pe data de 4 mai, acasă, de la ora 11, împotriva echipei Piros Security. Chiar dacă au câștigat fără să joace partida oficială cu Olimpia 2 Cluj, reșițencele au disputat un meci amical împotriva acestei echipe. Antrenorul Amariei a trimis în teren următorul 11: Maria Rusu, Teodora Naice, Ioana Elena Grigoraș, Natalija Bozilovic, Andreea Buburuzan, Paula Muntean, Denisa Burdan, Elena Ruvilă, Ana Dumitru, Andreea Stoicheci și Roxana Rotaru.

Adaugă comentariu