Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O persoană a fost rănită în urma unui accident produs vineri după-amiază la ieşire din Câlnic, spre Bocşa, după ultima casă pe dreapta.

O autoutilitară care se pregătea să intre în municipiu a trecut peste linia continuă, în curba deosebit de periculoasă, pătrunzând pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un Land Rover care circula regulamentar, din sens opus. În urma accidentului, o persoană din Land Rover s-a ales cu răni uşoare, cu câteva zgârieturi.

Potrivit oamenilor legii, motivaţia pe care a avut-o şoferul autoutilitarei pentru faptul că a trecut pe contrasens ar fi că a fost deranjat în trafic de un cap de tractor, lucru neconfirmat însă din primele cercetări. Chiar şi aşa, indiferent ce ar fi fost, nimic nu justifică prezenţa sa pe contrasens, dincolo de marcajul continuu, într-o curbă deosebit de periculoasă.

2 Comments

  1. „Microbuzarii” sunt pericol public! La fel ca „teribilistii” detinatori de BMW,Audi si alte marci de „fite”.

    • Unii teribilisti, te rog frumos! Da am Audi, dar in 14 ani de carnet nu am decat 2 amenzi de circulatie pentru 60 respectiv 72 in localitate, ambele cu limita de 50…deci zii mai bine „unii” :)…dar per ansamblu ai mare dreptate, asta e adevarul.

Adaugă comentariu