Caraş-Severin, Romania
REŞIŢA – Un cetăţean în vârstă de circa 60 de ani a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în urma unui accident rutier petrecut vineri, în jurul orei 11.30 în apropierea staţiei de carburanţi din zona Triaj a municipiului de pe Bârzava.

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere cărăşene, comisarul şef Decebal Davidoiu, o şoferiţă aflată la volanul unei Skoda Fabia combi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu o Alfa Romeo. În urma impactului, şoferul celuilalt autoturism, care nu purta centura de siguranţă, s-a izbit cu faţa de volan, având nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul s-a produs şi pe fondul unei ploi mărunte, într-o zonă a Reşiţei în care s-au produs în trecut mai multe accidente grave, unele soldate şi cu decese. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat îngreunat timp de zeci de minute, fiind dirijată de poliţişti, iar aglomeraţia a ajuns până în zona Intim, pe sensul de deplasare către Centrul Civic.

3 Comments

  1. Hmmm, cat de slabi sunt acesti soferi care mereu si-o fura in curba aia din Triaj? Am inteles, esti prost, nu simti masina (care iti spune cand se apropie de limita), dar daca sti ca acolo este o zona periculoasa pe ploaie, de mergi mai repede de 60 km/h (sa nu-mi spuna mie cineva ca la 60 km/h o patesti pe dalele liniei de tramvai)?

  2. Un alt potential de accidente il prezinta intrarea de pe sensul Centru – Govandari in statia de benzina OMV din Triaj.
    Este o chestiune de timp pana se intampla ceva. Un nonsens atata vreme cat si pe sensul spre Govandari este statie de benzina.

Adaugă comentariu