Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sezonul 2015-2016 din handbalul juvenil românesc s-a desfășurat cu patru dintre grupele Academiei HC Adrian Petrea printre competitoare.

Una dintre grupe a ajuns până în turneul final, între cele mai bune 16 echipe din țară la categoria de vârstă respectivă. Micii handbaliști pregătiți de doi dintre coordonatorii de joc de top ai handbalului reșițean, Mihai Rohozneanu și Radu Bote, au încheiat competiția juniorilor IV pe locul 4. “Aveam ceva mai multe așteptări de la celelalte grupe de juniori anul acesta. Nu pot spune că sunt dezamăgit de ele, dar mă așteptam la mai mult de la grupele de juniori II și juniori III. În schimb, pe cei din grupa de juniori IV țin să-i felicit, au ocupat locul IV la turneul final de la Sfântu Gheorghe. Pentru noi, ca și club, este o performanță, pentru că am eliminat echipe cu nume și cu copii valoroși și cu finanțare peste ceea ce avem noi”, a spus Adrian Petrea.

 

1 Comment

  1. Juniorii II au fost doar „ciclul” 1. N-aveai la ce sa te astepti mai mult, Adriane! Anul acesta vor fii „veterani”, se va schimba radical problema!
    Iar la juniorii III cunosti foarte bine ce s-a intamplat in turneul semifinal 2. Suceava, singura echipa care a invins Resita, a ajuns sa fie pe locul I. Daca erau foarte-foarte putin diferite datele problemei acolo (la acel turneu semifinal), acum vorbeam altfel…
    Oricum, felicitari tuturor!

Adaugă comentariu