Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – O fată de 16 ani, fugită din Centrul de plasament de la Zăgujeni, s-a aruncat noaptea trecută de la etajul 4 al unui bloc de pe strada Aleea Narciselor din Caransebeș.

Polițiștii încearcă să stabilească împrejurările în care adolescenta s-a aruncat de le etajul 4, în jurul orei 2 noaptea. Tânăra a fost preluată de o ambulanță sosită imediat la fața locului însă, din cauza stării foarte grave în care se afla, cu multiple fracturi, medicii de Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș au decis să o trimită imediat la Timișoara. Conform unor informații neoficiale, fata s-ar fi certat cu proprietarul apartamentului cu care trăia în concubinaj și ar fi recurs apoi la gestul disperat.

1 Comment

  1. Poate a fost aruncata de proprietarul pedofil?
    Care este protectia Autoritatilor cand o copila fuge dintr-un centru de plasament ajunge la un posibil proxenet sau pedofil? Politia nu cerceteza decat superficial cazurile de sinucidere deoarece nu doreste sa acuze autoritatile publice care sunt vinovate pentru nepasare desi sunt platite din bani publici pentru a proteja copiii sau persoanele fara discernamant.

Adaugă comentariu