Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Numele unui proiect de hotărâre a generat unele mici controverse, lămurite însă de şeful administrativului reşiţean.

Un proiect recent al administraţiei locale reşiţene a făcut oamenii să creadă că a fost înfiinţat un nou CET. De fapt, lucrurile stau cu totul altfel, aleşii urbei revocând din funcţie un cenzor, întrucât acesta nu a mai fost de găsit în ultima vreme, omul fiind plecat din ţară de câteva luni. Neînţelegerea a fost generată, însă, de numele proiectului, care cuprindea „înfiinţarea societăţii comerciale Termo Serv CET SRL“.

Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, explică: „Eu ştiu că nu am înfiinţat, de aproape doi ani, niciun CET, niciun operator! Este vorba despre o societate care poate derula activităţi de termoficare, Termo Serv-ul. Este o societate foarte serioasă, condusă foarte, foarte serios, şi eu sunt mulţumit de activitatea dânşilor. Cu dânşii am realizat o serie de lucrări şi am trecut peste această iarnă cu noul sistem de termoficare care n-a creat convulsii nici la şcoli, nici la o serie de instituţii. Nu, n-am creat un alt CET! Este cel creat scriptic acum aproape doi ani, care este funcţional de aproape un an. Şi care are, în primul rând, atribuţii de asigurare şi urmărire a agentului termic, dar şi de derulare a altor lucrări. Au în obiectul de activitate şi posibilitatea de a participa la licitaţii, de a lua în subcontractare o serie de lucrări de investiţii. Dânşii administrează microcentralele alături de şcoli. Şcolile au în grijă microcentralele, pentru că majoritatea sunt în curtea unităţilor de învăţământ. Dar dânşii le monitorizează pentru că sunt operatorul autorizat în acest sens“.

2 Comments

  1. debransat pagubit Reply

    Bravo dle primar, ati reusit!Vedeti daca ati pus acolo la TERMOSCLAV un om, de meserie (?), si nu numit politic?O singura mare problema mai este,TERMOFICARE nu mai exista de vreo 5 ani si asta ar trebui , dupa atata amar de vreme, sa stiti!Dar oare cat va mai avea (saracul agent, s-a intors roata, el e cel urmarit,exprimare de specialist),cu personalul existent,aceastaTermosclav?Unii cu grija(scolile) si altii cu monitorizarea.Si nici nu se consuma gaz, curent, apa si nici nu sunt pierderi.Bravos

  2. platitor de taxe si impozite Reply

    Aserviti politic,financiar,lipsiti de deontologie cei ce nu publica postarile care nu au nicio injurie sau cuvinte obscene, dar nu convin unor falsi lideri!(care, sigur sunt informati despre comentariile respective).Sa va fie de bine (?)

Adaugă comentariu