Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Este povestea unui reşiţean de 49 de ani reţinut de poliţişti după ce ar fi săvârşit mai multe fapte de natură penală, în cursul zilei de miercuri, 28 de august. Potrivit oamenilor legii, printr-un apel la 112 se reclama faptul că bărbatul ar fi distrus uşa de la intrarea într-o locuinţă şi ar fi agresat fizic mai multe persoane.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Reșița, aflându-se pe o stradă din municipiu, în stare de ebrietate, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și lovit o minoră de 15 ani. Totodată, acesta ar fi amenințat și agresat fizic încă trei tineri, unul de 18 ani și un minor de 15 ani și distrus ușa de acces într-un imobil în care se aflau tinerii. De asemenea, bărbatul ar fi proferat acte și gesturi obscene în public, producând indignarea trecătorilor“, ne informează Poliţia judeţului.

Protagonistul incidentului a fost identificat de poliţişti pe o stradă din zona Parcului Siderurgistului, având în mână un cuțit. Agresorul a fost imobilizat imediat și apoi dus la Poliție. Acum este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

„Bărbatul de 49 de ani a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, iar în cursul zilei de astăzi urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă“, a completat IPJ CS.

A.M.

Adaugă comentariu