Caraş-Severin, Romania

După un parcurs fără greşeală, elevii profesorului Silviu Mustăţi au ajuns în ultimul act al întrecerii, în care au dispus, după un meci dramatic, de echipa Liceului Pedagogic Tulcea, cu scorul de 3-1. Noii campioni ai României la fotbal şcolar au fost felicitaţi de un cărăşean de-al lor, Dorinel Munteanu, antrenorul unei alte campioane, Oţelul Galaţi, care se pregătea de sărbătorirea titlului. Alături de bocşeni s-a aflat şi preşedintele clubului Oţelul, Marius Stan.

„A fost un turneu reuşit, băieţii au fost la înălţime, iar prin jocul prestat au impresionat pe toată lumea, a spus profesorul Silviu Mustăţi. Vreau să felicit copiii pentru dăruirea şi încrederea avută şi mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în noi. Pentru noi a fost o mândrie că am reuşit să ocupăm primul loc pe ţară şi cred că este o generaţie de aur a Liceului Teoretic «Tata Oancea» Bocşa“.

Profesorul Silviu Mustăţi a mizat în finala pe ţară pe: Eugen Kapornyai (cel mai bun portar al competiţiei), Daniel Grecu, Sebastian Ologu, Nicolae Dobrin Tanţău, Alexandru Chisăliţă, Andrei Velcelean, Alexandru Laioş, Raul Florin Olaru, Adrian Caimac şi Alexandru Călin.

Adaugă comentariu