Caraş-Severin, Romania

BOCŞA – Cele mai reuşite lucrări vor fi publicate atât în revista „Bocşa Culturală“, cât şi în volumul propriu al competiţiei.

Biblioteca Orăşenească „Tata Oancea“ din Bocşa pune la cale organizarea celei de-a VI-a ediţii a Concursului de creaţii literar-artistice „Gânduri către Dumnezeu“. Competiţia se adresează elevilor de orice vârstă din instituţiile şcolare de pe raza oraşului Bocşa, precum şi tuturor elevilor utilizatori ai serviciilor bibliotecii. „Concursul se desfăşoară pe două secţiuni: literatură şi desen, iar elevii au libertatea de a alege secţiunea la care vor să participe. Fiecare elev se poate înscrie în concurs cu maxim patru lucrări“, a precizat Gabriela Şerban, managerul instituţiei culturale.

Tinerii îşi pot depune creaţiile la sediul bibliotecii sau pe adresa de e-mail biblioteca bocsa@yahoo.com, până cel mai târziu în data de 29 martie. Jurizarea va avea loc în luna aprilie, la sediul bibliotecii, şi se va face pe cicluri de învăţământ, la fiecare secţiune. Cele mai reuşite lucrări vor fi publicate în revista „Bocşa Culturală“, dar şi în cel de-al VI-lea volum „Gânduri către Dumnezeu“, ce va fi editat cu acest prilej. Informaţii suplimentare pot fi solicitate direct instituţiei organizatoare, la tel. 0355/566.899.

Antoniu Mocanu