Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Indiferent de instrumentul cu care vor să-și transpună creativitatea, copiii din clasele 0-VIII sunt invitați să se înscrie la concursul de desene prilejuit de Zilei Poliției Române!

Poliția mea de azi, poliția mea de mâine“ este numele competiției organizate de Inspectoratul Județean de Poliție Caraș-Severin, prin Biroul de Siguranță Școlară. Iar pentru el, oamenii legii transmit: „Invităm copiii să dea frâu liber creativității și să ilustreze modul în care percep ei instituția poliției, care este rolul acesteia în viziunea lor și cum o văd în viitor. Îi invităm pe această cale să-și transpună ideile creative și să creioneze tablouri originale pe marginea acestui subiect, însoțite de mesaje preventive sau logo-uri.“

Lucrările pot fi transmise direct la sediul Poliției județului, dar și sub formă de fotografii, prin e-mail, la adresa politiacaras@gmail.com, până în 21 martie.

„Pe spatele fiecărei lucrări trebuie să apară vizibil: numele și prenumele elevului, școala, clasa, numele și numărul de telefon al cadrului didactic. Desenele pot fi realizate în acuarele/tempera/creion, pe coală de desen de dimensiune A4 (bloc mic de desen). La aprecierea lucrărilor se vor avea în vedere: respectarea temei de concurs, originalitatea și claritatea mesajului. Primele 3 lucrări câștigătoare vor fi expuse în data de 22 martie 2024, în Parcul Tricolorului din municipiul Reșița, la unul dintre standurile expoziționale organizate, locație unde va avea loc și premierea micilor artiști care le-au realizat, începând cu ora 12.00. Galeria cu toate lucrările copiilor va fi expusă în format electronic pe sistemul video care rulează la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru a putea fi admirate de toți cetățenii. Mult succes tuturor!“, este mesajul organizatorilor.

JCS-A.M.