Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac s-a impus cu scorul de 2-1 în partida de sâmbătă, 6 noiembrie, cu CS Gilortul Târgu Cărbunești! Pentru formația cărășeană au înscris Alexandru Avramovici și Manu Jinga!

Astfel, elevii lui Boșco Vișatovici sunt la doar o lungime de locul 2 ocupat de CSM Deva, au egalat la puncte Pandurii Târgu Jiu, ambele formații au acum câte 21, iar în etapa următoare acestea se vor întâlni pe terenul de la Lupac. În ultimele trei etape, cărășenii au evoluat în deplasare, au reușit să nu piardă și la finalul acestei serii de jocuri pe teren străin au reușit să obțină 7 puncte.

„A fost un meci de infarct, ca să spun așa. Am condus pe tabelă 1-0, meciul l-am avut în mână, am ratat ocazii peste ocazii, iar apoi am fost egalați dintr-un penalty, care în opinia mea nu prea a fost. Meciul a fost dominat în totalitate de noi atât teritorial, cât și fizic. Totuși am reușit să marcăm golul victoriei și sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte obținute în acest meci. De asemenea, sunt mulțumit de prestația băieților și sper să avem continuitate în rezultate. În etapa următoare ne așteaptă un derby, vom juca cu Pandurii Tîrgu Jiu. Trebuie să ne pregătim foarte bine în săptămâna de dinaintea jocului pentru că, întâlnim un adversar solid. Sperăm ca în meciul cu Pandurii să obținem încă trei puncte și vrem să legăm victoriile”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Căpățână, Cega, Banac, Circa, Vichente, Lucica, Săndescu, Danci, Vădrariu, Jinga și Avramovici.

„Croații” revin acasă în etapa următoare și vor întâlni, așa cum spuneam, sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 14:00, formația CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Voința e pe 4, iar gorjenii pe 3.

JCS-Ștefan Moraru