Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a câștigat sâmbătă, 20 mai, cu scorul de 5-1, partida cu CS Armata Aurul Brad, în etapa a IX-a play-out-ului Seriei a VII-a! Pentru formația pregătită de Adrian Enășescu au înscris Caia, Dalea, Urdea, Dan și Kawagoe!

„A fost o victorie categorică, drept dovadă am înscris cinci goluri, cu cinci marcatori diferiți. Este un lucru îmbucurător, plus că ne-am creat și alte ocazii pe parcursul meciului. Am arătat bine ca și joc, mai ales pe faza ofensivă. Am condus cu 2-0 la pauză, gazdele au revenit în joc printr-un penalty, dar am controlat partida și nu cred că s-a pus problema învingătoarei. Felicit toată echipa pentru felul cum a abordat jocul. Un lucru important este acela că trei jucători care au venit de pe bancă au înscris. Urmează ultima etapă de acasă, unde ne dorim să menținem același parcurs și să câștigăm. Probabil vor juca și fotbaliștii care au evoluat oarecum mai puțin. După ultima etapă voi face o analiză asupra perioadei de când am preluat echipa, dar dacă stăm să ne uităm putem observa că avem cel mai bun atac și am terminat din punct de vedere matematic pe primul loc în play-out.”, a declarat antrenorul Adrian Enășescu.

Voința Lupac: Petruț, Banac, Săndescu, Giurică, Marcu, Danci, Jinga, Dalea, Caia, Avramovici și Cristodulo. Rezerve: Bud, Kawagoe, Dan, Urdea, Podina și Cega.

Voința va termina acest play-out pe primul loc, iar în acest moment are 45 de puncte, cu zece peste CSM Jiul Petroșani, următoarea clasată. În ultima etapă din acest sezon, Lupacul va evolua pe 27 mai, de la ora 18, acasă, cu CSO Retezatul Hațeg.

JCS-Ștefan Moraru