Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac s-a impus sâmbătă, 18 septembrie, cu scorul de 2-1, în confruntarea cu CS Armata Aurul Brad, în etapa a IV-a a Ligii 3, Seria a VII-a. Cele trei puncte au fost aduse de Cristian Danci, care a înscris printr-un șut superb din afara careului și Andrea Săndescu, care a marcat printr-o lovitură de cap în ultimele secunde ale meciului!

Băieții pregătiți de Boșco Vișatovici au dominat meciul de la un capăt la altul, irosind pe parcursul jocului mai multe situații clare de poartă. Într-un final, cărășenii s-au impus și sunt deja la al treilea meci consecutiv fără eșec.

„Sunt mulțumit de victorie, păcat că am obținut-o pe finalul jocului, unde eu zic că am dominat clar. Consider că n-am dominat niciun adversar în niciun meci asemenea ca acum. Din minutul 1 și până în minutul 90 am avut posesia. Oaspeții au avut un singur șut pe poartă și acela a fost gol. Până la urmă, sunt mulțumit de victoria adusă de băieți, dar sunt nemulțumit de ocaziile pe care le avem și le tratăm cu nonșalanță. Puteam rupe jocul încă din prima repriză și să stăm mai liniștiți pe final de joc. Vreau să-mi felicit băieții pentru obținerea celor trei puncte puse în joc. Mulțumim și publicului care a fost aproape de noi. Când jucăm acasă, spectatorii sunt un atu pentru noi. Urmează un joc greu la Șimian și sper ca până la acest meci să-și revină jucătorii accidentați. Am ajuns să mă bazez doar pe 12 fotbaliști în mare parte și tot de ei am tras în cele patru etape de până acum”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul cărășenilor.

Voința Lupac: Căpățână, Cega, Banac, Circa, Vichente, Jiva, Săndescu, Danci, Vădrariu, Jinga și Avramovici.

În etapa a V-a, AFC Voința Lupac va juca sâmbătă, 25 septembrie, în deplasare, cu Viitorul Șimian.

JCS-Ștefan Moraru