Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a câștigat sâmbătă, 29 aprilie, scor 3-0, cu CSO Retezatul Hațeg, în etapa a V-a a play-out-ului Seriei a VII-a! Cărășenii au deschis repede scorul, mai exact în minutul 5 prin Danci, pentru ca, în minutul 10, Urdea să facă deja 2-0 pentru Lupac. Danci a reușit să marcheze al doilea gol al său din acest meci în minutul 80, stabilind și scorul final, 3-0 în favoarea Voinței pe terenul echipei din Hațeg!

Lupacul continuă să conducă în clasamentul play-out-ului, cu 36 de puncte, având cu patru în fața următoarei clasate, Jiul Petroșani.

„Felicit toată echipa pentru tăria de caracter de care a dat dovadă. Așa cum am promis, trebuia să revenim mai puternici după ultimul joc de acasă. Am reușit să prestăm un joc bun datorită faptului că am avut o suprafață de joc foarte bună. La acest meci s-au întâlnit două echipe preocupate de joc și de construcție. Mă bucur că am înscris două goluri în prima repriză, al treilea a venit în repriza secundă și am mai irosit câteva ocazii bune de a marca. Am reușit să ne impunem cu un 3-0 clar și cred că cei care au venit de pe bancă au arătat o dorință de joc foarte mare. Mă bucur că cei care au intrat au ajutat echipa și aș vrea să arătăm așa la fiecare joc, cu aceeași dăruire, realizări și spirit de echipă!”, a declarat antrenorul Adrian Enășescu.

Voința Lupac: Petruț, Banac, Săndescu, Giurică, Marcu, Danci, Jinga, Dalea, Cega, Urdea și Avramovici. Rezerve: Bud, Bâcleșanu, Caia, Dan, Cristodulo și Take.

În etapa a VI-a, Voința va juca pe 3 mai, în deplasare, cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2.

JCS-Ștefan Moraru