Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Campioana județului, Voința Lupac, a promovat duminică, 23 mai, în Liga 3, în urma succesului cu scorul de 3-0 în fața echipei a doua a Universității Craiova. În tur, oltenii s-au impus la limită, scor 1-0, dar în returul de la Lupac băieții lui Boșco Vișatovici au înscris de trei ori prin Oncică, Nicola și Rusnac!

„Mulțumim suporterilor care au fost aproape de noi și s-a văzut acest lucru în teren. Este un moment istoric pentru comuna noastră! Ne-am pregătit timp de două săptămâni pentru acest baraj, iar băieții merită felicitările mele. Consider că este o promovare meritată și aș vrea să-i felicit pe toți cei implicați, de la oamenii din staff-ul meu și până la primar. Ne-am dorit foarte mult să promovăm și acum trebuie să vedem ce va fi. În fiecare an am întâlnit adversari de tradiție. Urmează vacanța pentru băieți, iar după vom vedea cine va mai rămâne, ce jucători vom aduce și ne dorim să facem o figură frumoasă în Liga 3”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

Reșițeanul Robert Lupu, care este selecționerul echipei de futsal a României, a jucat pentru Voința Lupac în acest baraj. Acesta a spus la final: „Sunt fericit că am venit să-l ajut pe Boșco, care este colegul meu de la juniori. Am pauză în această perioadă și m-a rugat dacă pot să fac un efort și să vin să joc pentru el și pentru Lupac. Mă bucur că l-am ajutat să promoveze. Cred că această echipă a Craiovei 2 a fost cea mai bună pe care puteam să o întâlnim la baraj. Am tratat corect acest baraj și mă bucur că Lupacul este în Liga 3. Nu voi rămâne la echipă, am venit doar pentru acest baraj. Cred că acești tineri jucători vor avea un an competițional frumos în Liga 3. Nu a fost greu să trec de la futsal la fotbal, până la 20 de ani am jucat fotbal și cred că m-am adaptat foarte bine la teren mare. Mă bucur că a ieșit totul foarte bine”.

JCS-Ștefan Moraru