Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a învins cu scorul de 3-0 pe  CSM Jiul Petroșani, în etapa a VII-a a play-out-ului Seriei a VII-a! În urma acestui succes, „croații” și-au consolidat primul loc, având în prezent 39 de puncte, cu patru peste Jiul Petroșani, aflată pe poziția secundă. Reușitele Lupacului a fost semnate de Urdea, Giurică, iar un fotbalist de la Jiul și-a introdus mingea în propria poartă!

„La acest meci s-au întâlnit două echipe bune de Liga 3, iar de aici a rezultat un joc bun din punct de vedere tehnico-tactic. Cred că am excelat pe faza defensivă, drept dovadă nu am luat gol și am știut să ne apărăm. Pe tranziție pozitivă am verticalizat destul de repede și am înscris de trei ori. De asemenea, am lovit bara o dată prin Manu Jinga. Scorul putea fi mai mare, deoarece am ratat câteva șanse bune de a marca. Felicit jucătorii pentru atitudinea foarte corectă, am abordat jocul cu gândul doar la victorie. Am întâlnit o echipă a Jiului cu calitate, dar am reușit să punem o presiune constantă pe această echipă și nu am lăsat-o să-și facă jocul. Nu am dat spații adversarului și am profitat de orice nesincronizare a Jiului din apărare. Felicit și jucătorii de pe bancă, au intrat toți, și au arătat aceeași dăruire ca și titularii. Mă bucur că au adus un aport substanțial în jocul nostru. Urmează jocul cu Ezerișul, unde sperăm să arătăm bine și să prestăm un joc frumos!”, a declarat antrenorul Adrian Enășescu.

Lupac: Petruț, Banac, Săndescu, Giurică, Marcu, Danci, Jinga, Cega, Dalea, Urdea și Avramovici. Pe bancă: Bud, Caia, Dan, Cristodulo și Podină.

Urmează pe data de 12 mai întâlnirea dintre Progresul Ezeriș și Voința Lupac, meci ce se va disputa de la ora 18, pe stadionul Gloria din Reșița. Ezerișul a pierdut cu Retezatul Hațeg, scor 1-5, și doar printr-o minune se mai poate salva de la retrogradare.

JCS-Ștefan Moraru