Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a pierdut sâmbătă, 22 aprilie, scor 1-2, cu CS Armata Aurul Brad, în etapa a IV-a a play-out-ului Seriei a VII-a! Chiar și așa, echipa antrenată de Adrian Enășescu rămâne pe primul loc în play-out, cu 33 de puncte, deoarece și Jiul Petroșani (32 de puncte) a cedat tot acasă, scor 1-2, cu CSO Retezatul Hațeg!

Golul Lupacului a fost marcat de Jinga în minutul 28, iar oaspeții s-au impus grație reușitelor lui Leahă (minutul 68) și Tecsi (minutul 91).

„Este frustrant că am pierdut acasă cu Aurul Brad, în contextul în care am avut foarte multe ocazii pe toată durata jocului. Am reușit să deschidem scorul, ca la final să fim învinși. Ca un exemplu, oaspeții noștri au început jocul, au avut lovitura de începere, iar prima ocazie am avut-o noi în secunda 30. O ocazie monumentală, a scos portarul de sub bară. Șirul ocaziilor a continuat pe tot parcursul jocului. Consider că am avut o atitudine bună vizavi de joc, ne-am creat ocazii, am construit. Din păcate, ca și la jocul cu Pandurii, am pierdut acasă. Cred că la finalizare, în fața porții, am avut de suferit. Îmi pare rău că nu am reușit să ne distanțăm în față, acolo, era o ocazie bună, dar am ratat-o. Sperăm să revenim mai puternici, cum am făcut-o de fiecare dată. Trebuie să ținem capul sus, este înfrângerea noastră, cum de altfel au fost și victoriile. Sunt convins că vom reuși etapa viitoare să ne spălăm din păcate, ca să spun aşa. Este fotbal, se întâmplă la toate echipele și nici pe noi nu ne ocolește, se pare, ghinionul!”, a declarat antrenorul Adrian Enăşescu.

Voința Lupac: Petruț, Banac, Săndescu, Giurică, Dalea, Cega, Danci, Takenori, Urdea, Jinga și Avramovici.

În etapa următoare, Voința va evolua pe pe 29 aprilie, în deplasare, cu CSO Retezatul Hațeg.

JCS-Ștefan Moraru