Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Echipa pregătită de Adrian Enășescu nu se regăsește! AFC Voința Lupac s-a întors fără puncte din deplasarea de la Severin și se află la a doua înfrângere consecutivă în primele două etape din Seria a VII-a a Ligii 3!

Viitorul Șimian a câștigat cu scorul de 3-1 duelul de sâmbătă, 2 septembrie, cu echipa lui Enășescu. Goul cărășenilor a fost marcat de căpitanul Cristi Danci, din lovitură de la 11 metri, în minutul 39.

„Din păcate, am pierdut acest joc de la Severin. Pe final, gazdele s-au desprins. Noi am fost în inferioritate numerică, iar Șimianul a înscris al doilea gol. Cred că am fost puțin naivi, am simțit că putem egala, am atacat în continuu și cred că n-am avut puțin mai multă răbdare. Acest lucru ne-a costat, deoarece am lăsat ceva spații în defensivă. De altfel, a fost un joc deschis de ambele părți, cu multe ocazii. Ca și o concluzie, dacă am fi eliminat anumite greșeli personale, care practic au ținut gazdele în joc, alta era soarta partidei. Șimianul a înscris din mici nesincronizări ale noastre și dacă nu am fi ratat atât de mult, puteam spera la punct sau puncte. Este greu să câștigi un joc atunci când irosești atât de multe ocazii. Lipsa de concentrare de la finalizare și-a spus cuvântul în acest joc. Putem lua partea bună a lucrurilor, pentru că jocul nostru a arătat mult mai bine față de meciul din prima etapă cu Universitatea Craiova 2. Aș putea spune că în prima etapă am întâlnit un adversar foarte puternic, Craiova 2 și Deva cred ca sunt cele mai bune echipe din serie. Cred că jocul care urmează, cel cu Turceni, suntem condamnați să-l câștigăm. Jocul ne dă speranțe, atitudinea băieților a fost bună și doar în anumite momente cheie s-a făcut diferența. Am încredere că vom lua 3 puncte la meciul cu Turceni. Seria este foarte echilibrată și avem nevoie de puncte. În Liga 3 orice punct contează. Trebuie să câștigăm acasă, iar apoi lucrurile vor sta ceva mai bine pentru noi ca și poziție în clasament și ca și consolidare a jocului.”, a declarat Adrian Enășescu, antrenorul „croaților”.

LUPAC: Paul Mereu, Milorad Banac, Andrea Săndescu, Alexandru Giurică, Robet Dalea, Cristian Danci, Mario Ivașcu, Marian Musteța, Emanuel Jinga, Patrick Canea și Alexandru Avramovici. Rezerve: A. Pasule, Marius Musteța, R. Stoia, N. Plută, N. Olariu, Ș. Lungu, I. Lungu, G. Ursu și S. Gîrlea.

Etapa a III-a este programată pe 9 septembrie, când echipa pregătită de Adrian Enășescu va întâlni, pe teren propriu, CSO Turceni. În acest moment, Lupacul este pe locul 9, fără puncte acumulate, cu două goluri marcate și opt primite, în actuala ediție a Ligii 3.

JCS-Ștefan Moraru