Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac va juca vineri, 29 octombrie, de la ora 15:00, în deplasare, cu CSM Deva, formația de pe locul 2!

Formația lui Boșco Vișatovici vine după victoria cu scorul de 3-1 în fața Progresului Ezeriș, iar Deva s-a impus în etapa trecută cu 2-1 pe terenul Șimianului. De asemenea, în turul campionatului, la primul meci al Lupacului în Liga 3, cărășenii au cedat pe teren propriu în fața trupei lui Ștefan Nanu, scor 0-3. Deva este pe locul secund, cu 21 de puncte, în timp ce „croații” și-au consolidat locul 4, cu 17 puncte.

„Începe returul campionatului, ne așteaptă un joc destul de dificil la Deva. Întâlnim un adversar solid, drept dovadă locul 2 pe care-l ocupă în clasament. Este clar faptul că mergem la Deva cu gândul că vom trata acest meci cu maximă seriozitate, la fel cum le-am tratat de altfel și pe toate celelalte. Din păcate, avem două indisponibilități. Este vorba despre Cristian Danci, care este suspendat și Marcu Vichente, accidentat. Acești doi fotbaliști sunt titulari în echipa mea, titulari de bază și voi încerca să cristalizez un prim 11 cât mai bun. Vrem să venim de la Deva cu un rezultat pozitiv, vrem cel puțin un punct din această întâlnire. Legat de turul campionatului, aș putea aprecia faptul că evoluția echipei mele a fost una foarte bună. Băieții au înțeles la ce nivel vrem să ajungem, munca pe care am prestat-o în acest tur cred că s-a văzut în evoluția echipei. Rezultatele sunt de partea noastră și sperăm să avem aceeași constanță și în retur. Vom încerca în fiecare meci din retur să obținem punct sau puncte. Momentan ne axăm pe următorul meci, pe cel de la Deva, iar după acest joc vom mai avea parte de încă o deplasare. Vom juca apoi la Târgu Cărbunești”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

JCS-Ștefan Moraru