Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a cedat, scor 1-3, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, dar a rămas prima în play-out! Elevii lui Enășescu au deschis scorul prin Cega (minutul 28), iar reușitele gazdelor, care au folosit aproape toată echipa de Liga 2, au fost semnate de Denis Brînzan (37), Philippe Nsiah (55) şi Răzvan Vulpe (90)!

„Am avut o deplasare complicată din mai multe puncte de vedere. Pe lângă distanța lungă pe care a trebuit să o parcurgem, am întâlnit o adversară cu cuțitul la os, amenințată cu retrogradarea. Spre bucuria noastră, cei de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu au jucat cu aproape toată echipa de la Liga 2, lucru care cred că i-a motivat pe băieţi vizavi de joc. Am început foarte bine, am deschis scorul prin Cega, apoi am fost egalați dintr-o fază la limită. La 1-1, Urdea a înscris un gol perfect valabil din punctul nostru de vedere, doar arbitrul a fost de altă părere. Inclusiv delegația gorjenilor a fost de acord că golul a fost regulamentar. În fine, una peste alta, un meci cu intensitate, în care am înfruntat o echipă bună şi am reușit să ținem pasul cu ea.”, a declarat antrenorul Adrian Enăşescu.

Voința Lupac: Petruț, Banac, Săndescu, Giurică, Marcu, Kawagoe, Danci, Cega, Jinga, Urdea și Avramovici. Pe banca: Bud, Dan, Caia, Cristodulo și Dalea.

Urmează pentru Lupac (36 de puncte) sâmbătă, 6 mai, duelul de acasă, de la ora 18, cu CSM Jiul Petroșani, echipă care se află pe locul secund, cu un punct mai puțin decât Voința.

JCS-Ștefan Moraru