Caraş-Severin, Romania

LUPAC- AFC Voința Lupac a învins sâmbătă, 13 noiembrie, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, Pandurii Lignitul Târgu Jiu, una din formațiile cu pretenții ale seriei și fără înfrângere până la jocul cu „croații”!

Pentru echipa antrenată de Boșco Vișatovici au marcat Daniel Vădrariu, în minutul 11 și Christian Popa, în minutul 85. După acest succes, cărășenii urcă pe locul 3, cu 24 de puncte obținute. Pe primul loc este Reșița, cu 34 de puncte, iar Deva este pe locul 2, cu 25 de puncte.

„Am întâlnit acasă cel mai greu adversar de până acum, Pandurii este o echipă solidă, puternică, cu jucători foarte masivi. Formația din Târgu Jiu își merită locul din clasament, dar totuși băieții mei au înțeles ce le-am cerut și au câștigat acest meci foarte important. Am făcut un joc destul de bun, am fost organizați, iar pe final ocaziile ne-au aparținut. Puteam tranșa jocul un pic mai devreme, dar așa ne place nouă, adică să trăim meciurile cu suspans. Ne așteaptă o nouă săptămână de pregătire, pentru că vom juca în deplasare cu Aurul Brad. Încerc în primul rând să am apți toți jucătorii și bineînțeles mergem să luăm puncte. Vom juca la fel de motivați, vom fi pregătiți și cu siguranță că mergem la Brad cu gândul să luăm noi cele trei puncte”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Căpățână, Cega, Banac, Circa, Marcu, Lucica, Săndescu, Danci, Vădrariu, Jinga și Avramovici.

În etapa a XIII-a, cărășenii vor juca pe data de 20 noiembrie, în deplasare, cu CS Armata Aurul Brad, ocupanta ultimului loc.

JCS-Ștefan Moraru