Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Formația pregătită de Lucian Dobre va întâlni sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 15, pe teren propriu, CSM Jiul Petroșani, în etapa a VI-a a Ligii 3, Seria a VII-a!

Sunt patru echipe cu câte 10 puncte în această serie, CSM Deva, CSM Jiul Petroșani, Voința Lupac și ACSO Filiași, iar în cazul unui succes, „croații” vor avea sansa să ajungă pe unul dintre primele două locuri. Momentan, Lupacul este pe poziția a IV-a.

„Pentru noi toate meciurile sunt grele, dar chiar și așa, pe toate le abordăm la victorie. Față de anul trecut, cred că adversarii ne analizează altcumva. În sezonul precedent, Lupacul era o formație proaspăt promovată și nu era foarte mult luată în serios. De această dată cred că echipele cu care jucăm ne analizează mai mult. Vom întâlni Jiul Petroșani și am văzut meciul lor cu Oțelul Galați din Cupă. Mi se pare Jiul o echipă bine organizată, solidă și ambițioasă. Formația din Petroșani are și câțiva jucători destul de tehnici și de implicați în joc. Sper ca fotbaliștii pe care-i antrenăm să înțeleagă că jocul va fi destul de disputat. Legat de problemele medicale din lotul nostru, Lucica are o problemă la bicepsul femural, iar de puțin timp s-a ivit și o mică accidentare la portarul Trașcă. Vom încerca să-i recuperăm și sper ca la ora jocului să fie apți amândoi”, a declarat antrenorul Lucian Dobre.

JCS-Ștefan Moraru