Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac a pierdut duminică, 10 aprilie, scor 0-2, jocul din deplasare cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu, în etapa a II-a a play-off-ului de promovare al Ligii 3, Seria a VII-a!

Scorul a fost deschis de Robert Petre în minutul 53, iar Andrei Georgescu a majorat avantajul oltenilor în minutul 66. După această înfrângere, Lupacul a căzut pe locul 4, cu 32 de puncte, în timp ce Pandurii a urcat pe 3, cu 33 de puncte. Practic, la finalul acestei a doua etape, cele două formații au făcut schimb de locuri în clasament.

„Din păcate, la acest meci ne-a lipsit poate cel mai important jucător din echipă, este vorba despre Cristian Danci, care a fost suspendat. De asemenea, n-a putut juca nici juniorul Lucica Flavius, care este o piesă importantă din primul 11 pe care-l aliniez de obicei. La fel ca și la meciul de la Deva, am făcut o primă repriză foarte bună, am ținut piept unui adversar bun și am avut și câteva oportunități de-a marca. Din păcate, suferim foarte mult la finalizare. Am început a doua repriză un pic deconectați, iar pe o greșeală personală am primit gol. Avem copii fără experiență, iar echipa este schimbată în mare parte față de prima parte a sezonului. Doar prin aceste jocuri, împotriva unor echipe tari, sper ca acești jucători tineri să crească în valoare și să se învețe cu astfel de meciuri. Urmează poate cel mai greu meci, împotriva celei mai puternice echipe. Reșița este un adversar care n-a pierdut niciun joc și sperăm ca în etapa viitoare să facem un joc bun. Îmi doresc să ținem piept adversarului timp de 90 de minute și nu 45. În primele două etape din play-off noi am jucat bine 45 de minute, iar jocul de fotbal durează 90 de minute. Suntem o echipă nou-promovată, iar noi ne-am atins un obiectiv foarte mare, acela de-a prinde play-off-ul. Aceste meciuri trebuie luate ca un bonus de fotbaliștii mei. Cu jucători foarte tineri, noi încercăm să ținem piept acestor echipe cu fotbaliști care au trecut pe la Liga 1 și 2”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Căpățâna, Bărbulescu, Banac, Circa, Vichente Marcu, Arjocan, Săndescu, Vaștag, Jinga, Giurică și Popa.

În al treilea meci al play-off-ului, Voința Lupac va juca pe 16 aprilie, de la ora 17:00, acasă, cu liderul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru