Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Partida dintre Jiul Petroșani, liderul seriei, și Voința Lupac s-a încheiat cu scorul de 2-0 în favoarea gazdelor, iar echipa lui Adrian Enășescu a căzut un loc în clasament după această etapă a IV-a a Ligii 3, Seria a VII-a! În acest moment, Voința este pe locul 8, cu 3 puncte obținute în patru etape!

„Am jucat împotriva liderului și am avut un început de meci bun. Ne-am creat trei ocazii importante de a marca în prima repriză, dar o nesincronizare a noastră a făcut ca să luăm primul gol. Până la pauză am încercat să egalăm, dar fără succes. Apoi, în repriza a două, mai exact în minutul 50, am rămas în 10 oameni și de atunci ne-a fost clar că partida va fi mult mai grea. Jiul a pus presiune mare, dar chiar și așa ne-am creat câteva ocazii monumentale aș putea spune, prin Avramovici și Kawagoe. Am fi putut restabili egalitatea și cred că n-am fi pierdut meciul dacă am fi înscris atunci. Pe final de joc, în minutul 85, am primit al doilea gol pe fondul încercărilor noastre de a egala. Am încercat să marcăm până la ultima fază și aș vrea să-i felicit pe jucători pentru felul cum au jucat în repriza a doua, în inferioritatea numerică. Cred că am arătat o determinare mare și s-a simțit dorința de a nu pierde acest joc. Din păcate, chiar dacă joci bine, poți pierde un meci. Asta s-a întâmplat la acest joc cu Jiul Petroșani. Cred că avem forța și capacitatea de a câștiga următorul meci de acasă.”, a declarat antrenorul Adrian Enășescu.

Lupac: Mereu, Banac, Săndescu, Giurică, Stoia, Danci, Canea, Jinga, Marius Mustețea, Ursu Abel și Avramovici. Rezerve: Gabriel Ursu, Ivașcu, Kawagoe, Tusor Eduard, Olariu Nicușor, Pasule, Dalea și Marian Mustețea.

Urmează pentru echipa antrenată de Enășescu duelul cu FCU 1948 Craiova Fotbal Club 2, meci ce se va disputa pe 23 septembrie, de la ora 17, la Lupac.

JCS-Ștefan Moraru