Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a remizat, scor 0-0, în partida din deplasare cu CS Gilortul Târgu Cărbunești, în etapa a IV-a din play-out-ul Ligii 3, Seria a VII-a! 

„Meciul de la Gilortul Târgu Cărbunești a fost unul greu, de luptă și de sacrificiu. Din fericire, pot spune că s-a terminat 0-0. Am fi vrut să câștigăm, dar una peste alta, pot spune că este un punct câștigat, având în vedere toate situațiile care ne-au fost defavorabile. Am plecat în deplasarea de la Cărbunești cu cinci jucători accidentați, doar 16 am avut pe foaia de joc. Încă din startul jocului am fost privați de doi jucători importanți, de căpitanul Săndescu și Stoia. Am început meciul un pic dezorientați, am încercat să aliniez un prim 11 competitiv, dar chiar și așa s-a văzut un dezechilibru în echipa noastră, între cele două compartimente, cel defensiv și cel ofensiv. Cu timpul am echilibrat jocul și s-a terminat prima repriză cu un plus pentru adversarii noștri, deoarece și-au creat câteva ocazii favorabile. În repriza secundă am ratat în situație de unu la unu cu portarul advers. Pot spune că lipsa de experiență a tinerilor jucători a făcut ca să ratăm. În repriza secundă am avut un ritm susținut și am reușit să punem probleme echipei adverse. În minutul 90, Gilortul a primit un penalty discutabil, dar portarul nostru și-a făcut datoria și a reușit să apere. A fost un punct câștigat, muncit, deoarece știam că puține echipe pot lua punct sau puncte de la Cărbunești. Sunt bucuros de faptul că nu am primit gol, blocul defensiv a început să-și facă treaba. Suntem o nucă tare în apărare și mă bucur că nu am pierdut. Am reușit să închidem foarte bine spațiile. În continuare, urmează jocul de acasă cu Turceni și sperăm că-l vom câștiga. Sper că vor intra și jucătorii accidentați și ne dorim să atingem obiectivul, acela de-a fi pe primul loc în play-out.”, a declarat antrenorul Mircea Manu.

Urmează pentru echipa din Lupac partida din 27 aprilie, de pe teren propriu, contra formației CS0 Turceni. Voința rămâne pe locul 3 în play-out, cu 26 de puncte. Lider este Craiova 2 cu 37, iar pe locul secund este Gilortul cu 32 de puncte.

JCS-Ștefan Moraru