Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac s-a impus sâmbătă, 16 octombrie, cu scorul de 4-0, în confruntarea cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, în etapa a VIII-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Pentru cărășeni au înscris Vădrariu, Avramovici, Jinga și Popa. După această etapă, Lupacul a rămas pe locul IV, cu 14 puncte!

„După insuccesul cu cei de la CSM Reșița mi-a fost foarte greu să-mi motivez băieții, plus că au lipsit la acest meci și doi fotbaliști de bază, foarte importanți. Este vorba despre Cristi Danci și Dragoș Circa. Se pare că băieții au înțeles ce le-am cerut și au făcut un joc mult mai bun decât în etapa cu Reșița. Le-am spus jucătorilor mei că întâlnim o echipă tânără, care va juca fotbal, care vrea să se afirme și a trebuit să-i fac să conștientizeze acest lucru. Situația la echipă era destul de dificilă, dar spre fericirea noastră întreaga desfășurare a jocului a decurs în favoarea echipei Voința Lupac. Sunt foarte mulțumit de băieți, de rezultat și de jocul echipei. Urmează un meci cu Progresul Ezeriș, în deplasare. Avem o săptămână la dispoziție să ne pregătim și mergem la Caransebeș să facem un joc solid, la fel cum am făcut în toate jocurile de până acum”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul cărășenilor.

Voința Lupac: Petruț, Lucica, Cega, Banac, Marcu, Vădrariu, Săndescu, Jinga, Dan Ovidiu, Coviț și Avramovici.

Urmează pentru elevii lui Boșco Vișatovici derby-ul județean cu ACS Progresul Ezeriș. Partida dintre cele două formații cărășene va avea loc sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15:00, la Caransebeș.

JCS-Ștefan Moraru