Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbalistele de la Liceul Teoretic Traian Vuia au câștigat cu scorul de 42-21 în fața celor de la LPS Cetate Deva, în Campionatul Național al junioarelor II! Astăzi, de la ora 15, handbalistele de la Vuia, dintre care unele joacă și pentru CSU Universitatea Reșița, au meci în etapa a IV-a cu Avântul Periam, în deplasare!

„Am avut meci cu o echipă care este de la un liceu sportiv, în timp ce noi avem doar clase vocaționale. Le felicit pe jucătoarele mele și nu pot decât să mă bucur că am crescut asemenea fete, și la junioare I, și la II. Sunt foarte muncitoare, sunt foarte serioase, atât la antrenamente cât și în meci dau totul, și astfel aceste două grupe au până la ora actuală victorii pe toate planurile, în deplasare și acasă. Foarte mult ține de seriozitate, de cum te antrenezi, pentru că sportul de performanță nu se face decât cu sacrificii. Dacă tu ca sportiv nu faci sacrificii, mă refer la antrenamente serioase şi la o viaţă privată controlată, asemenea rezultate nu ar fi posibile. Le felicit din tot sufletul pe aceste fetițe care au mai rămas în grupul nostru și văd că merg foarte bine și la junioare II, şi la junioare I”, a declarat profesoara Lucia Moruţ.

După trei etape, junioarele reșițene sunt pe primul loc, cu trei victorii din tot atâtea partide, la egalitate de puncte cu AHCS Câțu Timișoara.

JCS-Ștefan Moraru