Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Vorbim despre povestea unui tânăr de 23 de ani din Caransebeș, care a urcat la volan – din primele cercetări, fără permis – care n-a oprit la semnalele polițiștilor, cursa sa încheindu-se după nici 2 kilometri, într-un pom!

Inițial, legat de incident, pompierii transmiteau faptul că victima unui accident rutier a rămas încarcerată în municipiul de pe Timiș și Sebeș. Detașamentul Caransebeș intervenea la fața locului. „În accident a fost implicat un autoturism, iar o persoană a rămas încarcerată. Victima a fost descarcerata si urmează să fie transportată la Centrul de Primiri Urgențe Caransebeș, de către echipajul SMURD. Forțe alocate intervenției: o autospecială pentru descarcerare și o autospecială SMURD!“, transmitea ISU „Semenic“.

Lămuririle au sosit de la Poliția județului. Vineri seară, în jurul orei 18.40, în timp ce un tânăr de 23 de ani conducea un autoturism pe strada Ardealului din Caransebeș, din direcția Iaz către municipiu, nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire efectuat de un echipaj de poliție, fapt pentru care oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, „cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, după aproximativ 2 kilometri bărbatul care conducea autoturismul pierzând controlul asupra direcției de deplasare și intrând cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. Imediat după producerea accidentului, unul dintre polițiștii din cadrul echipajului de poliție a apelat SNUAU 112, solicitând sprijinul unui echipaj medical. Din primele verificări s-a stabilit că tânărul de 23 de ani, din Caransebeș, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș au efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, iar cercetările sunt continuate în acest caz.“

JCS-A.M.