Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Șeful PSD Caraș-Severin, deputatul Silviu Hurduzeu, le transmite celor care se laudă că au rezolvat problema UCM Reșița s-o lase mai ușor! Prezent recent la Caransebeș, Hurduzeu a ținut în mod expres să precizeze că problema UCMR s-a rezolvat în mandatul premierului Ciolacu și nu în cel al liberalilor!

„Discutam cu dl Ciolacu despre ce s-a făcut pentru Reșița și, nu mai departe de zilele trecute, Hidroelectrica a preluat UCMR, ceea ce înseamnă foarte mult și pentru Reșița, și pentru UCMR. Chiar dacă au ieșit alții și s-au lăudat cu acest lucru, aduceți-vă aminte că primul prim-ministru care a promis acest lucru a fost Ludovic Orban. De atunci s-au schimbat câțiva prim-miniștri și iată că acest lucru s-a întâmplat în mandatul Marcel Ciolacu. Deci și pentru Reșița s-a făcut ceva în această perioadă!”, a explicat Silviu Hurduzeu.

De precizat că singurul om politic cărășean liberal care a vorbit despre rezolvarea problemei UCMR a fost primarul Reșiței, Nelu Popa. „Calvarul prin care a trecut UCMR-ul în ultimii ani a luat sfârșit! Operațiunea de transfer a început în toamna anului 2019, cu promisiunea smulsă atunci premierului Ludovic Orban de a porni auditul tehnic și financiar. Lucrurile au continuat cu sprijinul nemijlocit al premierului Nicolae Ionel Ciucă! Mulțumesc tuturor celor implicați în acest demers!”, spunea Popa la începutul lunii decembrie, după anunțarea preluării uzinei reșițene de către Hidroelectrica.

JCS-R.M.