Caraş-Severin, Romania

CIUDANOVIŢA – Primarul comunei Ciudanoviţa, Constantin Nebunu, le promite cetăţenilor din fosta localitate minieră o canalizare de 3 milioane de euro!

Canalizarea este o prioritate pentru edilul comunei. Proiectul e finanţat prin Programul „Anghel Saligny“, iar fondul total este de 3 milioane de euro. „Lucrările încep în toamnă, iar termenul de finalizare, sperăm noi, că o să fie anul viitor în vară.“, a declarat primarul.

Administrația locală din Ciudanovița investește şi în reabilitarea Şcolii gimnaziale din Ciudanovița. 1,5 milioane de lei vor fi alocați în acest scop, iar proiectul se află în faza de avizare și urmează să fie demarat în curând. Pe lângă investiția în educație, comuna beneficiază și de finanțare pentru construirea unui teren de tenis, acesta fiind adjudecat la suma de 370 de mii de lei, tot din bugetul local. Termenul de finalizare este de aproximativ o lună. „Terenul de joc este din tartan, iar pentru a putea fi folosit și după lăsarea întunericului, va fi instalată și o nocturnă.“, a mai precizat edilul Nebunu.

JCS-Denis Dutca