Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – A V-a ediția a taberei de handbal organizate de fostul jucător al Reșiței, Valentin Ghionea, va avea loc la Cheile Grădiștei, în perioada 28 iunie – 2 iulie 2021, scriu cei de la Pro Sport. Tabăra se adresează tinerilor handbaliști cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani, iar perioada de înscriere se încheie la data de 1 mai!

„Am reușit să ne organizăm pentru desfășurarea ediției a V-a a taberei internaționale de handbal Valentin Ghionea, ce se desfășoară la Cheile Grădiștei, un loc extraordinar pentru un astfel de eveniment. În perioada 28 iunie – 2 iulie 2021, acțiunea se adresează băieților, iar în 3-7 iulie 2021 este rândul fetelor. Diferit față de anii trecuți este și organizarea unei tabere pentru fete – Girls Edition. Obiectivul taberei de handbal rămâne același, interacțiunea cu antrenori și sportivi consacrați, socializare cu tineri sportivi de la alte cluburi din România sau din străinătate și mult handbal cu zâmbetul pe buze”, a spus Valentin Ghionea.

Toate informațiile despre înscriere pot fi găsite pe http://ghioneacamp.com/, pe Facebook sau Instagram Ghionea Valentin’s Handball Camp.