Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Aceștia au venit să concureze din Timiş, Hunedoara, Vâlcea, Gorj, Argeş, Vaslui și Caraș-Severin, sâmbătă, 7 octombrie, pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Francisc Vaștag” din Reșița!

Competiţia a fost organizată de Asociația Județeană de Atletism Caraș-Severin, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport, Centrul Universitar UBB Reșița, Clubul Sportiv Universitatea Reșița, Clubul Sportiv Municipal Reșița, Clubul Sportiv Școlar Reșița și Liceul Teoretic Traian Vuia din Reșița.

„Suntem bucuroși că și anul acesta vremea a ţinut cu noi și, în același timp, suntem bucuroși pentru că am avut foarte mulți participanți. Au fost aproximativ 300 de sportivi care au participat, la care s-au adăugat și susținători, părinți şi bunici. Vreau să îndrum toți părinții să își dea copiii la sport, nu neapărat la atletism, la orice sport, dar am fi bucuroşi să vină la atletism, pentru că atletismul este la baza fiecărui sport. Astfel vom avea copii sănătoși, pentru că sportul înseamnă sănătate!”, a declarat antrenorul Octavian Măzăran, fiul regretatului Iosif Măzăran.

„A fost o zi frumoasă pentru un concurs de atletism. Foarte mulți copii au participat în competiţie, sunt sigur că domnul profesor s-ar fi bucurat să vadă atâția copii care concurează pe stadionul de atletism din cadrul Complexului Sportiv Francisc Vaștag. Să sperăm că acest concurs va deveni unul de referință din vestul țării. Acest concurs devine de la an de an mai puternic și mai bine organizat!”, a spus și Rusalin Fîc, directorul Clubului Sportiv Municipal din Reşiţa.

JCS-Ștefan Moraru