Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cunoscând oscilațiile climatice ale unei primăveri care pare a se lăsa îndelung așteptată, credem că e limpede de ce Şura este deocamdată închisă!

Scriem asta deoarece nu e greu de estimat nici câți dintre reșițeni ar fi avut chef de mers la iarbă verde cu cerul gri deasupra capului și nici pentru cine să se fi deschis până acum. Totuși,k unii cititorii ne-au întrebat când se va deschide sezonul în zona de agrement de deasupra orașului. Întrebare pe care am adresat-o și noi directorului Piețe Reșița, Dorin Bistrian.

În scurtul dialog cu noi, acesta ne-a informat că, în prezent, oamenii primăriei execută lucrări edilitare și de igienizare a locației peste care au trecut o toamnă, o iarnă și-o primăvară care tot a toamnă seamănă. „Lucrăm la plaje și terase pentru ca zona să arate cât mai bine pentru momentul când vremea va permite deschiderea sezonului. Un sezon în care vrem să continuăm Festivalul «Etnica» pe care să-l facem cât mai interesant de la ediție la ediție. De asemenea ne dorim să organizăm la Şură evenimente cât mai plăcute!”, am aflat de la Dorin Bistrian.

JCS-I.I.