Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Asta transmit reprezentanții societății al cărui impact se vede și în județul nostru, prin investițiile în infrastructură!

„Noi, la Maxagro, nu suntem doar unul dintre cei mai mari operatori agricoli din România, ci și o echipă dedicată dezvoltării durabile a regiunii în care ne desfășurăm activitatea. Agricultura este esența noastră, dar ne extindem impactul prin investiții în infrastructură și servicii conexe care transformă întreaga comunitate.“, transmit reprezentanții societății.

Divizia de construcții a Maxagro, Drumuri și Poduri Banat (DPB), este un pilon important în modernizarea infrastructurii locale: „Fie că este vorba de construcția de drumuri, producția de asfalt și betoane sau extracția de materiale din cariere, suntem alături de comunitate în fiecare proiect. Serviciile noastre includ: construcții de drumuri; stații de asfalt; stații de betoane; carieră și balastieră; laborator construcții gradul II. Prin toate aceste investiții și proiecte, ne dorim să aducem valoare nu doar partenerilor noștri, ci și locuitorilor din regiune. La Maxagro, creștem împreună cu comunitatea și pentru comunitate!“

Putem aminti că în Topul Firmelor din Timiș, Maxagro Farm (Butin) este pe locul I la întreprinderi mari, în domeniul agricultură, silvicultură, pescuit, grupa cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase. La întreprinderi mijlocii, Maxagro Center (Gătaia) deține locul I în domeniul construcții, grupa lucrări de construcții drumuri și autostrăzi, dar și locul III, prin Drumuri și Poduri Banat (Timișoara). Tot la întreprinderi mijlocii, prin Maxagro Lact (Gătaia), deține locul I în domeniul agricultură, silvicultură, pescuit, grupa activități în ferme mixte (cultură vegetală combinată cu creșterea animalelor). Și încă un loc I, prin Maxagro (Gătaia), la întreprinderi mici, tot în domeniul agricol, la grupa activități auxiliare pentru producția vegetală.

JCS-A.M.

https://www.facebook.com/CCIATimis/videos/903204965022160?locale=ro_RO

Adaugă comentariu