Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus sâmbătă, 11 decembrie, cu 38-27 (17-10), în partida cu CSU Politehnica Timișoara! Acesta a fost penultimul meci din acest an pentru Reșița. Elevii lui Radu Bote și Mihai Rohozneanu vor mai avea de jucat cu CSU Târgu Jiu!

Rosso-nerii sunt pe locul 2, cu 26 de puncte. Lider este CSM Oradea cu 36, iar locul 3 este ocupat de CS Unirea Sânnicolau Mare cu 24 de puncte. Obiectivul reșițenilor este terminarea anului pe poziția secundă.

A fost un meci pe care noi l-am controlat de la început până la final. Pe toată durata primei reprize am făcut o apărare extraordinară, am fost destul de motivaţi, pentru că în meciul tur de la Reşiţa au fost în final doar cinci goluri diferenţă. Am tratat altfel acest meci, am intrat bine în defensivă şi am dat goluri uşoare pe faza a doua şi contraatac. Mă bucur că şi colegii au realizat faptul că numai printr-o defensivă foarte bună ajungi să dai goluri uşoare pe contre. În final, am câştigat la 11 goluri. Mai avem un meci, cel de acasă cu Târgu Jiu, sâmbăta viitoare, care va fi o zi specială pentru handbalul reşiţean, deoarece tot atunci vom organiza un turneu pentru babyhandbal şi minihandbal. Ne vom antrena ca să câştigăm acest ultim joc şi să terminăm pe locul doi, după care intrăm într-o vacanţă binemeritată. Iar din ianuarie, din nou la treabă”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secției de handbal a echipei reșițene.

CSM Reșița: Alexandru Blagoe, Ionuţ Tănasă, Denis Dumuţă – Marius Negru (8), Cătălin Obrocea, Marius Bahan, Snezan Radosavlevici (3), Raul Heimbach (2), Daniel Burac, Mircea Negru (6), Marian Mitran (1), Andrei Bondoc (2), Rareş Scurt, Deniss Kirsch (4), Antonio Gîrban (6), Eduard Belchite (6). Antrenori: Radu Bote și Mihai Rohozneanu.

Ultimul meci din 2021 pentru Reșița va fi sâmbătă, 18 decembrie, acasă, cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

JCS-Ștefan Moraru