Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Asta a spus primarul Caransebeșului, întrebat fiind dacă nu pleacă din PSD după ultimele clinciuri cu protejatul senatorului Mocioalcă, viceprimarul Pasere. Felix Borcean, care e și președinte al PSD Caransebeș, a adăugat că nu are motive să plece de la social-democrați, iar promisiunea făcută lui Sorin Grindeanu rămâne valabilă!

Mai ales că de la șefii PSD Caraș-Severin nu a primit vreun reproș nici în plan politic, nici administrativ.

„Nu mi-am propus să plec din partid, pentru că în acest partid în care sunt acum și cu oamenii cu care sunt acum mă simt bine. Dacă cineva consideră că activitatea mea politico-administrativă nu e bună, să spună, sunt metode de a se scăpa de mine, dar sunt puerile, de gherilă comică, cu Bebe Pasere, cu Corduneanu, care nici măcar nu fac parte din PSD, e comicăreală. Nu mi-a reproșat nimeni nimic de la nivelul conducerii județene PSD, nu știu de ce mi-ar reproșa ceva despre un membru PRO România. Nu mi-am propus să fiu independent sau la alt partid, pentru că eu am făcut o promisiune unui om care până acum s-a ținut de cuvânt și căruia eu mă simt dator. Tot ce am discutat cu Sorin Grindeanu, că despre el este vorba, și în ceea ce mă privește, și în ceea ce îl privește, ne-am respectat cuvântul și pentru asta nu am niciun motiv să mă gândesc la o plecare din PSD. Unilaterală așa, să-mi vină mie lehamite, nu se pune problema!”, a tranșat primarul Caransebeșului problema plecării din PSD.

În stilu-i caracteristic, edilul a admis că ar exista totuși o variantă: „Numai dacă mă scot cu picioarele înainte mai plec!”

JCS-R.M.