Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La ultima testare pentru coronavirus, la CSM Reșița s-au mai găsit alte patru cazuri pozitive. Printre cei infectați sunt trei jucători, dar și Cristi Pătru, coordonatorul secției!

Primul care a fost infectat în urmă cu o săptămână a fost portarul Paul Simulescu, care de marți a ieșit din izolare. Între timp, clubul reşiţean a scos şi vizele necesare jucătorilor sârbi, care vor putea să participe la următorul turneu din Liga Zimbrilor. Rosso-nerii ar urma să plece sâmbătă spre Sfântu Gheorghe, acolo unde se vor desfăşura, în perioada 4-11 octombrie, următoarele şase etape ale competiţiei.

„Dacă vreţi să fac o glumă, aş spune că noi stăm chiar bine faţă de alte echipe. Din câte ştiu, la Bacău sunt 15 cazuri, la Făgăraş deja sunt 7 confirmate, la Minaur sunt 7 şi la Suceava am înţeles că ar fi. Da, la ultima testare am avut patru pozitivi, eu şi încă trei jucători. Paul Simulescu a ieșit marți din izolare, iar restul au ieşit toţi negativi. Mai trebuie să facem un test cu 48 de ore înainte de turneu, să sperăm că n-o să mai avem nicio surpriză”, a declarat Cristian Pătru, preşedintele secţiei de handbal CSM Reşiţa.

JCS-Ștefan Moraru