Caraş-Severin, Romania

BOCȘA – Nu, nu este vorba despre supoziții legate de extratereștri, care și-ar lăsa misterioase urme de formă circulară prin lanurile din diverse colțuri ale globului, ci de cele lăsate de drifturile făcute peste noapte de înfierbântații posesori de mașini cu mulți cai putere, care-și dezleagă frâiele fiarelor pe orice petec de pământ care le îngăduie asta!

Iar la Bocșa nu este nici primul loc, nici prima dată când se întâmplă asta, contracarând eforturile autorităților locale de a face ceva frumos pentru comunitate. La rândul lor, autoritățile nu întârzie să promită măsuri drastice împotriva celor care arată că-și bat joc de munca altora.

„Vă informez că de aproape trei săptămâni ne străduim să amenajăm locul de picnic de pe Groza, în Bocșa Română, se plânge Mirel Patriciu Pascu, primarul urbei. Din păcate, din nou ne lovim de aceeași problemă cu care ne-am confruntat și pe stadionul de la Bocșa Izvor: amenajăm terenul, parcări, tot ce trebuie, iar unii, care probabil habar n-au câtă muncă s-a depus acolo și nici nu-i interesează, se «distrează» cu mașinile pe aceste spații. Vin cu rugămintea să dați dovadă de bun simț și respect pentru munca unor oameni în folosul orașului și comunității și să încetați aceste «curse», aceste drifturi pe terenurile amenajate în scopul organizării unor activități publice. Aș vrea ca, în prag de Sfinte Sărbători Pascale, să fim mai buni și mai toleranți unii cu ceilalți, dar, din păcate, va trebui să luăm măsuri drastice în privința acestor tineri care n-au niciun pic de respect pentru oraș și oameni, care înțeleg prin «distracție» distrugerea și degradarea muncii altora“, a încheiat edilul bocșean.  

JCS-A.M.