Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Este povestea unui bucureștean care, deși a rămas fără permis la Reșița, după ce a fost surprins sub influențe, a fost prins din nou, 12 zile mai târziu, tot la volan!

Libertatea bucureșteanului de 31 de ani s-a întrerupt marți, 31 octombrie, când polițiștii reșițeni de la Biroul Rutier l-au tras pe dreapta, la 10.30, în timp ce conducea un autoturism pe DN 58B, deși avea suspendat dreptul de a conduce. Mai mult decât atât, bărbatul a refuzat atât testarea, cât și prelevarea de probe biologice, care să stabilească dacă acesta luase ceva la bord. Oamenii aveau această suspiciune întărită și de ideea că, același bucureștean a rămas fără permis tot după o pățanie la Reșița, unde oamenii legii l-au surprins, în 19 octombrie, conducând sub influența substanțelor psihoactive, lucru confirmat și de testarea cu aparatele polițiștilor. Și atunci, odată ajuns la spital, bărbatul a refuzat recoltarea probelor.

Și dacă tot s-a încăpățânat să urce la volan, odată sub influențe, a doua oară fără permis, oamenii legii s-au decis să-l prezinte procurorului de caz, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru a-l potoli poate și trimițându-l ceva timp la răcoare…

„Cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat și refuzul de la prelevarea mostrelor biologice în vederea determinării prezenței substanțelor psihoactive în organism!“, a mai precizat Poliția județului.

JCS-A.M.