Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Gugulan MTB&RUN va avea loc în 9 și 10 septembrie pe traseele din jurul Caransebeșului. Vor fi două zile de sport și distracție pentru cei care vin în Parcul Teiuș, acolo unde e „cartierul general” al competiției ajunse la ediția cu numărul 4!

Dacă ziua de 9 septembrie aparține celor mai mari, fiind așteptați sportivi de calibru pe trasee pregătite din timp de organizatori, 10 septembrie e dedicată copiilor care, pe lângă competițiile de alergare și biciclete, vor avea parte de surprize din cele mai plăcute, precum Teatru Magic Oz, Street Dance, medalii și multe alte premii în produse.

„Vrei să te bucuri de unul dintre cele mai COMPLETE și FRUMOASE trasee din vestul țării? Atunci Gugulan MTB & RUN Ediția 4 este alegerea potrivită pt. că ai: 5-6 km pe lunca Timișului, unde să-ți finalizezi bine încălzirea pentru urcările care te așteaptă; 1 sau 3 urcări succesive, în funcție de varianta de traseu pe care o alegi – Scurt (20 km – cu 1 urcare) sau Lung (35 km – cu 3 urcări succesive), în care să-ți testezi forța; zone de fugă, pe luncă, pajiști și prin păduri, dar și zone tehnice pe urcări și coborâri, treceri prin pârâuri, roci, bolovani, rădăcini, porțiuni off-camber, etc, care îți vor testa anduranța, forța și tehnica; 70 km cu aprox. 2000 m elevație, dacă te țin picioarele și vrei să faci de 2 ori Traseul Race (35 km), la cursa Elite; peisaje superbe, care te pot <<fura>> puțin în timpul cursei; premii în BANI și PRODUSE, pe măsura efortului depus și a rezultatului obținut, LA TOATE TRASEELE, PE CATEGORII (Scurt, Lung și Elite); distracție, CONCERT Road Band – Cristi Iakab și o masă caldă la finish pentru toți participanții.”, e invitația lansată de Tania Pârvu, șefa Asociației Gugulanii Sportivi, care se ocupă de ani buni de organizarea concursului.

Sunt și multe premii în bani, proiectul fiind finanțat de Primaria Caransebeș și susținut de Fundația Comunitară Timișoara, prin programul Ro Bike Valley si Decathlon, dar și de numeroși sponsori locali. Cei care se înscriu la competiție până la sfârșitul zilei de 30 august au garantat kit-ul complet. Adică pentru cei de la MTB tricou, spray curățare lanț, pastă de dinți, medalie finisher, iar pentru cei de la RUN tricou, cană sau șapcă, pastă de dinți, medalie finisher.

JCS-R.M.